Cam Cam gnezdece Dandelion Rose

95.00 66.50

PO NAROČILU 2-4 TEDNE

Instagram has returned invalid data.

Udobno in mehko gnezdece priznane blagovne znamke Cam Cam Copenhagen, narejeno iz organskega bombaža, ki daje vašemu otrok dodatno udobje. Kot nalašč za mirno spanje, kot je bilo  v materinem telesu.

Gnezdece je sestavljeno iz mehke žimnice, ki je obdana z mehko robom in  z vrvico, zaradi česar je velikost nastavljiva med rastjo vašega otroka. Baby gnezdece, se lahko uporablja na domači sedežni garnituri, v jaslicah ali na potovanju – štirje praktični trakovi in leseno dno, zagotavljajo stabilnost in trdnost, zato je enostaven za premikanje, tudi ko otroček spi.

Baby gnezdo je brez škodljivih snovi, ftalati, ogenj retardantsov in težkih kovin. Tkanina je OKS certificirana, pena v žimnici je CE preizkušena.

Gnezdece  diha  in zračno prepustno –  v skladu s BS4578 :Test za trdoto in pretočnost zraka skozi dojenčkovo blazino.

Velikost gnezda lahko prilagodite z potegom vrvice.Celotno linijo lahko dopolnite tudi z drugimi artikli te kolekcije, kot je posteljnina, previjalne podloge, muslin odejice, odejice, torbice za vlažilne robčke, spalne vreče…

Baby gnezdece se enostavno pere – skrite YKK zadrge vam omogočajo, da odstranite prevleko in jo operete v pralnem stroju.

Odstranite leseno ploščo in žimnico pred pranjem.

Notranje dimenzije: W30xL75cm

Zunanja dimenzija: L88xW47xH14cm