Darilni komplet organske kozmetike Sophie la Girafe Baby (šampon + krtača za laske)

33.00

Na zalogi

Instagram has returned invalid data.

Žirafo Sophie pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču – Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

Predstavljamo vam novi darilni kompletek Sophie la Girafe Baby, ki vsebuje šampon za lase in telo (200ml) ter mehko krtačo za laske novorojenčka, sestavljeno iz dveh različno mehkih delov.

Zelo negovalen, nežen šampon za kožo in lase vašega otroka, tvori bogato in nežno peno. Izbor varnih, naravnih in organskih sestavin razvaja in nahrani kožo vašega otroka. Ovseno mleko (ki je dodano brez glutena in tako primerno tudi za alergike) nežno očisti kožo in lase. To blago sestavino dobro prenašajo celo dojenčki z občutljivo, k alergijam nagnjeno kožo. Je pravzaprav 3v1 – šampon + balzam + gel za tuširanje – in je tako idealen za prav vso družino.

Super mehka krtača Sophie la Girafe je namenjena vsakodnevni negi otroških las. Izdelana je iz nemškega lesa, naravne ščetine pa so izjemno mehke, higienske, elastične in odporne na toploto. Pri krtačenju otroških laskov vedno uporabiti blage potege.

Krtačka je idealna tudi za odstranjevanje temenic, ki se razrastejo po malčkovem lasišču. Otrokovo lasišče temeljito natrite z organskim oljem Sophie la Girafe, nato pa čez nekaj minut začnite z blagim, krožnim krtačenjem malčka. Vse skupaj sperite s šampončkom za lase in telo Sophie la Girafe. Tudi čiščenje krtačke je zelo enostavno: krtačko natrite s kapljico šampona, podrgnite z dlanmi in posušite na zraku.

Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.