Nuna® Mixx 2019 otroški voziček – Aspen

599.00

Na zalogi

Instagram has returned invalid data.

Vsestranski Nuna MIXX 2019 – narejen po meri sodobnih urbanih družin.

Nuna MIXX 2019 je funkcionalno in dizajnersko dovršen voziček, ki navkljub sofisticiranemu dizajnu in naprednim funkcionalnim rešitvam ostaja dostopen. Čudovit dizajn v prelepih novih barvnih odtenkih, svež sodoben slog, enostavno upravljanje in zlaganje vozička in udobno potovanje za naše malčke. Vse to so samo nekatere od prednosti vozička Nuna MIXX 2019.

Nuna MIXX 2019 navdušuje z novostmi; z novimi prefinjenimi barvnimi kombinacijami, s snemljivim all-season sedežem za vse letne čase (z mrežastim vstavkom, ki omogoča še večje udobje in zračnost). Klasičen 5-točkovni varnostni pas nadomešča 5-točkovni varnostni pas brez vpenjanja, ki omogoča enostavno spreminjanje pozicije in reguliranje višine gledena starostno obdobje otroka. Poleg tega vas bodo zagotovo navdušili novi dodelani detajli; usnjeno krmilo, kromirana kolesa in nekoliko podaljšan sedež, ki vašemu malčku zagotavlja še več udobja.

Nuna MIXX 2019 vašemu malčku obljublja prijetno udobno vožnjo in možnost nastavitve sedeža v smer vožnje ali tako, da med vožnjo vašega malčka lahko opazujete. Voziček omogoča popolnoma pokončno sedenje radovednim malčkom, ki z zanimanjem opazujejo okolico in popolonoma ležečo lego naslonjala za čas počitka.

Košara za novorojenčka Nuna MIXX 2019 je popolna za prva potovanja z vašim malim zakladom v vseh letnih časih, saj je izjemno enostavna za prenašanje. Njena posebnost je kompaktno ploščato zlaganje, ki omogoča enostavno shranjevanje košarice doma in na poti in tako omogoča več prostora za druge dojenčkove dodatke. Košara vsebuje udobno vzmetnico za nemoten spanec in posebno priročen žepek za shranjevanje dojenčkovih in maminih dodatkov (dude, ključev, telefona, denarnice).

Košara Nuna MIXX 2019 omogoča večjo zaščito pred zunanjimi vplivi (soncem, vetrom in mrazom), saj ima poleg zaščitne strehice tudi izvlečno zavesico Dream drape™, ki na vsakem koraku omogoča več intime in miren prostor za nemoten spanec za dojenčka.