Nuna® Pepp Next otroški voziček – Aspen

329.00

Na zalogi

Unable to communicate with Instagram.

Sofisticirana vožnja in povsem preprosto potovanje z letalom, vlakom ali avtomobilom. Novi otroški voziček marela NUNA PEPP NEXT je primeren za uporabo že od dojenčkovega rojstva dalje.

Prefinjen izgled, učinkovito kompaktno zlaganje, ki zagotavlja enostavno hranjenje doma in preprosto potovanje z vozičkom, ne glede na izbrani način transporta.

Nuna PEPP NEXT je popoln sopotnik za vsako družino, ki ljubi naravo in dogodivščine; na potepu po mestu, na dnevnem izletu ali na daljšem potovanju. Nuna PEPP NEXT je pravi modni hit! To je resnično praktičen voziček, ki vašemu otročku ponuja udobje, prostor in varno zavetje pred različnimi vremenskimi vplivi.

Voziček je hitro in enostavno zložljiv, saj se ga lahko upravlja in zloži zgolj z eno roko. Voziček se zlaga ploščato, v obliko kovčka, zložen voziček samostojno stoji, lahko pa ga celo vozite (kakor kos prtljage na koleščkih). Na dnu vozička se nahaja velika nakupovalna košara, v katero lahko pospravite vse potrebno za vašega malčka.

Dojenčki obožujejo voziček Nuna PEPP NEXT, saj ta ponuja kar 3 nivoje naklona sedežnega naslonjala in nastavljivo oporo za noge z 2 možnima pozicijama. Ležeči nivo naslonjala bo vašemu malčku kjerkoli nudil dovolj prostora in udobja za sladek in brezskrben spanec.

V primeru sonca bo vašega malčka pred sončnimi žarki varovala podaljšana zaščitna strehica Dream drape™ z zaščitnim UV-faktorjem 50+. Strehico vozička lahko tudi povsem preprosto odstranite.

Voziček Nuna PEPP NEXT je odlična izbira za vse moderne starše, ki radi potujete in želite tudi na poti svojemu dojenčku ali malčku ponuditi le najboljše.