Organska peneča kopel Sophie la Girafe Baby

15.00

Na zalogi

Instagram has returned invalid data.

Žirafo Sophie pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču – Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

Izbor varnih, organskih sestavin razvaja kožo vašega otroka. Dolgo trajajoča, bogata pena, ki kožo nežno očisti, jo sprošča in je ne izsuši. Tudi občutljiva koža bo po kopanju nežna in mehka. Primerna je za pogosto uporabo, saj nežna kombinacija belega čaja in izvlečka ovsa (ki je dodan brez glutena in tako primeren tudi za alergike)negujeta, vlažita in pomirjata kožo, izvleček sivke pa jo sprošča.

Uporaba: Vlijte majhno količino peneče kopeli Sophie la Girafe Baby na dno kopalne kadi in šele nato nalijte vodo. Višji kot je tlak vode, več pene bo nastalo.

Nasveti za kopanje: Poskrbite, da je kopalnica prijetno topla. Voda naj bo mlačna s temperaturo okrog 37 stopinj Celzija. Temperaturo preverite s pomočjo komolca ali uporabite termometer. Temperatura vode se lahko spreminja vse do trenutka, ko je kad napolnjena. Ko je napolnjena dajte otroka v kad. Pet do deset centimetrov vode bo zadoščalo za majhnega otroka. Prosimo vas, upoštevajte, da je lahko moker, masten in namiljen otrok spolzek. Po končanem kopanju peno vedno izperite s kože.

Pakiranje: 150 ml
Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.