Organska zaščitna SOS krema Sophie la Girafe Baby za dojenčke in otroke

18.50

Na zalogi

Instagram did not return a 200.

Žirafo Sophie pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču – Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

Zaščitna krema za obraz in telo 3v1 je zasnovana tako, da se nanaša na dojenčkov obraz in na telo. Predstavlja zaščito pred zunanjimi vremenskimi vplivi (UV žarki, veter, temperaturne spremembe), primerna je za občutljivo kožo na pleničnem predelu in omogoča hitro regeneracijo pri že poškodovani koži, v vlogi SOS kreme.

Izbor varnih, organskih sestavin razvaja kožo vašega otroka. Vosek makadamije in kakavovo ter karitejevo maslo tvorijo poseben zaščitni, a hkrati prepusten sloj na koži. Aloe vera in sivkina voda pomirjata kožo. Antiseptični izvleček timijana blaži vnetja. Za sončenje priporočamo uporabo naravnih zaščitnih krem za sončenje.

Uporaba: Nežno nanesite in vtrite majhno količino kreme na otrokovo kožo. Kreme ne uporabljajte na predelu okrog oči. Za ponoči priporočamo uporabo kreme za obraz Sophie la Girafe. Se pa lahko zaščitna krema Sophie la Girafe uporablja tudi kot krema za roke.

Recite zbogom uporabi številnih krem za preživljanje časa na prostem in krem za uporabo pod pleničkami – en izdelek zaščiti tako obraz kot tudi telo!

Pakiranje: 50 ml
Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.