Prikaz 1–12 od 18 rezultatov

Blagovna znamka GobabyGo je bila ustanovljen leta 2013, ustanovil jo je, Fie Aspöck Jonsen,ker j epotreboval izdelke, ki bi lahko pomagali izboljšati motorno znanje njegovega sina Emila. Rojen je bil dva meseca pred napovedanim datumom, zaradi hude preeklampsije in je pri rojstvu tehtal le 1400 gramov. Čeprav se je hitro srečal in družil z drugimi otroki, je imel težave pri učenju plazenja.

Prebral je vse, kar je lahko na tem področju, in se posvetoval s strokovnjaki za
motorične sposobnosti in pediatričnimi fizioterapevti. Enotni so si bili, da se bodo vsi otroci sčasoma plazili, stali in hodili, toda zanimiv del je kakovost teh korakov pri učenju. Glavno vsega je, da bi vašemu otroku zagotovili najboljše pogoje za osvojitev sveta. S tem znanjem o izdelavi vrste oblačil, ki bi lahko pripomogla k izboljšanju motoričnih sposobnosti Emila, je začel razvijati štiri izdelke GoBabyGo.
Vizija GoBabyGo je razviti izdelke, ki lahko izboljšajo otroška motorična znanja in
učenje. Verjamejo, da bo večina otrok, prezgodaj ali ne, imela koristi od malo dodatne pomoči in podpore, zato si močno prizadevamo ustvariti edinstvene izdelke, ki bodo otroci navdušeni nad njimi, tako med igro, kot tudi med učenjem.

Prodajni pas GoBabyGo je zasnovan na Danskem, proizveden v Litvi in ​​je seveda
odobren Oeko-Tex Standard 100. To je vodilni svetovni certifikat za tekstil in to pomeni, da so njihovi prestali teste za škodljive snovi in ​​kemikalije. Poleg tega so njihovi izdelki testirani, da imajo pravo vrednost PH za otroško občutljivo kožo.